Badrumsrenovering

 

Har ni funderat på att renovera badrummet, WC eller tvättstugan, men inte riktigt kommit till skott på grund av det verkar vara mycket jobb?  Vi anser att det ska vara enkelt och tryggt att renovera våtutrymmen. Därför tar våra säljare, planerare och certifierade hantverkare hand om hela er renovering genom en totalentreprenad, så att ni kan lägga er värdefulla tid på annat. Vi gör hela jobbet från första konstruktionsundersökning till slutkontroll.

Vi täcker in, river, utför asbestanalyser, bygger upp, sätter tätskikt, monterar matta eller kakel, drar om VVS, drar el, målar och monterar interiört material. Allt görs enligt branschens alla regler och krav, tillsammans med era personliga önskemål. 

Idag finns det många skäl till att man vill renovera sitt badrum. Man kan ha köpt en ny lägenhet eller ett nytt hus som inte har det badrummet man själv vill ha i design och färger, badrummet är gammalt och slitet, du har eller ser att badrummet är vattenskadat och utgör en stor risk för att mögel kan bildas och blir en hälsorisk. Så anledningarna till att man renoverar badrummet är många. 

Och när du anlitar oss på Bygg-gruppen i Stockholm AB så skräddarsyr vi din badrumsrenovering som passar er design och budget.
Oftast börjar det med ett hembesök där vi tittar på ditt badrum och gör en kontroll och uppmätning för att kunna ta fram ett pris som passar er på plats.

 

Köksrenovering

 

Drömmen om ett nytt och fräscht kök kan kännas både kostsam och tidskrävande. Men faktum är att en köksrenovering kan bli verklighet så länge du anställer rätt firma med de rätta förutsättningarna!

På Bygg-gruppen i Stockholm AB vet vi allt om kök och köksrenoveringar i stort och vi utför både stora som små köksrenoveringar i Stockholm. Vi vill att du som kund ska stå i fokus och prioriterar alltid din personliga smak och tycke.

Vi är lyhörda inför vilka förändringar du står inför och hur vi kan komma att införliva dessa i din nuvarande bostad. Vi hjälper dig med hela din köksrenovering från början till slut! Från första idé till sista kakelplatta finns vi med där för dig och ror hela projektet i land.

 

Byggnationer & Renoveringar


Vi har ett brett verksamhetsområde inom bygg och renovering. Vi kan hjälpa till med det mesta, från mindre enklare jobb till omfattande helrenoveringar inom dessa områden:

– Renoveringar
– Ombyggnationer
– Tillbyggnationer
– Anläggning
– Inredning
– Snickerier.

Våra renoveringar kan utföras som totalentreprenad, både när det gäller kök och badrum. Då samordnar vi resurserna och du får tillgång till alla nödvändiga kompetenser som exempelvis rörmokare, elektriker och snickare. Våra kunniga och erfarna hantverkare utför alla arbeten med noggrannhet och kundens bästa i fokus.